Užívejte si poslední sluncem zalité dny před nástupem podzimu s doplňkem z minerálních kamenů ♡♡♡ Nyní všechny náramky se slevou -20% ! Kód slevového kupónu: babileto

Hodnocení obchodu

5,0 460 hodnocení
5
457x
4
1x
3
0x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 10.9.2019
Velka spokojenost, naramky odpovidaji fotkam, jsou krasne. Doruceni rychle, i pri uprave naramku na prani.
ME Avatar autora | 6.9.2019
AS Avatar autora | 4.9.2019
Naramky jsou nadherne, udelane s laskou a citem pro detail. Velmi rychle dodani a prijemna komunikace s obchodem. Potrebovala jsem neco vymenit, upravit - a vse probehlo rychle a prijemne, muzu vrele doprucit :)
I Avatar autora | 4.9.2019
Absolutní spokojenost! Nádherné náramky, výborná komunikace, ochotný přístup (potřebovala jsem náramky upravit a nebyl to vůbec žádný problém, ochotně změnu provedli a dorucili včas). Obchod určitě doporučuji :))))
EP Avatar autora | 3.9.2019
rychlé dodání náramky jsou moc hezké
JD Avatar autora | 3.9.2019
TJ Avatar autora | 3.9.2019
JM Avatar autora | 3.9.2019
H Avatar autora | 31.8.2019
Náramky jsou ve skutečnosti snad ještě krásnější než na obrázcích. Něžné, kvalitní, prostě překrásné. A obchod? Naprostá spolehlivost.
Avatar autora | 29.8.2019
Velká spokojenost, náramky jsou nádherné .Mohu doporučit ,každému udělá velikou radost.
PH Avatar autora | 29.8.2019
Komunikace obchodu je přátelská a rychlá, Při dotazu jsem obdržela milou odpověď obratem. Náramky jsou fajn :)
JS Avatar autora | 28.8.2019
*****
KS Avatar autora | 28.8.2019
Již několikátá objednávka náramků na Oceaninside :)) A velká spokojenost! Kvalitní minerály a precizní zpracování...
KV Avatar autora | 28.8.2019
Spokojenost.
Avatar autora | 28.8.2019
Krásné náramky, mohu jen doporučit! :)))
GV Avatar autora | 28.8.2019
Nakupovala jsem zde poprvé a náramek je moc krásný. S nákupem jsem velmi spokojená, výborná komunikace obchodu i bleskové dodání. Určitě se budu vracet a všem vřele doporučuji. Děkuji.
Avatar autora | 28.8.2019
Hezké náramky, rychlé dodání. Naprostá spokojenost.
AP Avatar autora | 27.8.2019
krásné náramky za skvělé ceny!
Avatar autora | 27.8.2019
Doporučuji - hezké dárky, obdarované měly velkou radost
MZ Avatar autora | 27.8.2019
Nahoru
460 položek celkem
Vyberte si z naší nabídky

ProduktyO násKontaktČasté dotazyHodnocení obchoduObchodní podmínky a GDPR