Letní výprodej skladových zásob! Sleva 25% na vše! Kód slevového kupónu pro uplatnění v košíku : vyprodej25

Hodnocení obchodu

5,0 409 hodnocení
5
406x
4
1x
3
0x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
LK Avatar autora | 12.7.2019
Byla jsem s výběrem zboží i následným vyřízením objednávky velmi spokojena. Náramky jsou nádherné a přesně odpovídají vyobrazení. Určitě si příště zase nějaký objednám. Děkuji za milý přístup při vyřizování objednávky.
FK Avatar autora | 9.7.2019
S obchodem jsem velmi spokojen. Hezke naramky. Rychke dodani.
KM Avatar autora | 9.7.2019
LH Avatar autora | 9.7.2019
Velmi.
BS Avatar autora | 9.7.2019
Náramky udělaly velkou radost. Obchod mohu jen doporučit - rychlé dodání, vstřícnost a ochota. Jeden z náramků jsme nechali zbytečně prodloužit, ale po dohodě zaslán zpět ke zkrácení zdarma. Jistě nejde o poslední nákup. Doporučuji a děkuji
Avatar autora | 9.7.2019
ŠM Avatar autora | 9.7.2019
Naramky predcily ma ocekavani a ke vsemu zabalene v hezkem darkovem baleni.Co dodat, vrele vsem doporucuji :))))
L Avatar autora | 9.7.2019
KB Avatar autora | 9.7.2019
Velká spokojenost, vše rychlé a přehledné. Perfektní!
DN Avatar autora | 7.7.2019
Náramky jsou opravdu krásné, předčily očekávání. Mohu vřele doporučit.
KK Avatar autora | 5.7.2019
VS Avatar autora | 30.6.2019
Dobrý den,s obchodem jsem byla velice spokojená.Náramky přišly rychle a jsou nádherné a dělají velkou parádu.Určitě s Vámi budu zase brzy spolupracovat.Děkuji a přeji Vám hodně spokojených zákazníků
RH Avatar autora | 26.6.2019
Na Ocean inside jsem nakupovala poprvé, ale určitě ne naposled, ráda se sem vrátím, protože náramek je krásný! Poměrně rychlé vyřízení a doručení, komunikace s obchodem taky skvělá, milá pozornost přibalená v krabičce, prostě 100 % spokojenost a mohu jen doporučit.
JV Avatar autora | 26.6.2019
Veliká spokojenost!!! přehledné, rychlé vyřízení.perfektni!!!
JK Avatar autora | 24.6.2019
Doporučuji. Rychlé dodání, pěkně zabalené. Náramky jsou úžasné.
DM Avatar autora | 24.6.2019
Ostatním zákazníkům doporučuji. Obchod proběhl bez problémů, náramky jsou úžasné.
HD Avatar autora | 24.6.2019
Jsem maximálně spokojená. Objednané náramky jsou krásné a všem se moc líbí. Byla to moje první objednávka a určitě ne poslední. Všem budoucím zákazníkům vřele doporučuji.
VP Avatar autora | 24.6.2019
KK Avatar autora | 24.6.2019
Hledala jsem dlouho nějaký internetový obchod náramků z minerálních kamenů až jsem narazila na tento, jak název tak i internevá stránka mě zaujala a také, že dělají náramky k nějqkým příležitostem jako je den Země, oceánu a také náramky pro páry. Jsem s náramky i kvalitou moc spokojená i můj přítel. Určitě to není můj poslední nákup. Velmi doporučuji.
VK Avatar autora | 16.6.2019
Jsem moc spokojená a můžu jen doporučit. Náramky jsou opravdu moc krásné.
Nahoru
409 položek celkem
Vyberte si z naší nabídky

ProduktyO násKontaktČasté dotazyHodnocení obchoduObchodní podmínky a GDPR