Nakupte dárečky pro své blízké včas a bez stresu! Nyní se slevou -20% na všechny náramky! Kód slevového kupónu: darkyvcas

Hodnocení obchodu

5,0 564 hodnocení
5
561x
4
1x
3
0x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
KK Avatar autora Kristýna Koubíková | 15.11.2019
MF Avatar autora Miloslav Frkan | 13.11.2019
Avatar autora | 13.11.2019
Avatar autora Jiřina šimánková | 13.11.2019
JB Avatar autora Jaroslava Bolková | 13.11.2019
HD Avatar autora Hana Domanská | 13.11.2019
G Avatar autora Gabriela V. | 13.11.2019
DS Avatar autora Daniel Sova | 13.11.2019
BU Avatar autora Barbora Uhlířová | 13.11.2019
Doručení proběhlo velice rychle, náramky i jejich zpracování je krásné.
Avatar autora Markéta Špalková | 12.11.2019
Náramek nemá úplně stejnou barvu, jaká je na obrázku, je více šedozelený, ale s provedením a kvalitou jsem spokojená.
P Avatar autora Pavel | 11.11.2019
Dárek potěšil. Takže spokojenost.
IV Avatar autora Iveta Vaďurová | 11.11.2019
LH Avatar autora Lenka Houfková | 11.11.2019
Jsem velice spokojená, děkuji za milé zprostředkování zboží, velice příjemní a ochotní lidé. Děkuji vám.
ŠN Avatar autora Šárka Nahodilova | 11.11.2019
AK Avatar autora Anna Kolarczyková | 11.11.2019
Jsem velice spokojená s tímto obchodem, vstřícnost, pečlivost. Náramky jsou úžasné !!! Vše důkladně zabalené. Mám jen ty nejlepší zkušenosti. Děkuji
IH Avatar autora Irena Havelková | 11.11.2019
Objednala jsem několik náramků a všechny mi udělaly velkou radost. Obchod doporučuji, rychlé vyřízení objednávky.
ES Avatar autora Eva Svobodová | 9.11.2019
Jsem velmi spokojená, jenom doporučuji, objednávka i doručení zboží perfektní, z náramků mám velkou radost.
J Avatar autora Jana | 8.11.2019
Náramek splnil mé očekávání - je moc hezký .. Problém byl s dopravou, ale to není chyba prodávajícího ... nýbrž české pošty
MH Avatar autora Monika Horová | 8.11.2019
Naprostá spokojenost.
LK Avatar autora Lenka Kaislerova | 7.11.2019
Nahoru
564 položek celkem
Vyberte si z naší nabídky

ProduktyO násKontaktČasté dotazyHodnocení obchoduVýroba na přáníDrahé kamenyObchodní podmínky a GDPR