Hodnocení obchodu

5,0 730 hodnocení
5
724x
4
4x
3
0x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
MD Avatar autora Matěj Dubnický | 19.1.2020
ŠŠ Avatar autora Šárka Šalomová | 14.1.2020
Skvělá komunikace a rychlost doručení
MT Avatar autora Marcela Tomečková | 14.1.2020
Velká spokojenost. Náramky udělaly radost dceři, synovcovi i mně. Budu doporučovat i znovu s radostí nakupovat.
MF Avatar autora Markéta Foitová | 14.1.2020
Náramky jsou úchvatné, líbivé a udělají radost jako dárek. E-shop je spolehlivý.
DP Avatar autora David Podsklan | 14.1.2020
Vše v pořádku, děkuji a doporučuji.
EB Avatar autora Eva Balcárková | 14.1.2020
Vše bez problému
JF Avatar autora Jiří Frömmel | 14.1.2020
Vše proběhlo bez problému
MD Avatar autora Marcela Došlová | 14.1.2020
Vše v pořádku.
AK Avatar autora Anna Kolarczyková | 14.1.2020
Děkuji, náramky jsou opravdu moc krásné !!!
JJ Avatar autora Jana Jará | 13.1.2020
Vse je v poradku, naramky jsou krasne. Byly jako darek pro kamaradky a udelaly radost. Velice pratelsky e-shop. Vrele doporucuji. ;)
RD Avatar autora Renata Dianová | 13.1.2020
Veliká spokojenost, rychlé odeslání. Náramky jsou krásné.
RD Avatar autora Renata Dianová | 13.1.2020
Veliká spokojenost, rychlé odeslání. Náramky jsou krásné.
Avatar autora | 10.1.2020
Veliká spokojenost, jen pánský náramek je o něco větší a u dámského mám mírný pocit, že jsou asi dvě kuličky potlučené.
IF Avatar autora Ivana Farbarová | 8.1.2020
Super nabídka, rychlé odeslání.
VD Avatar autora Vendula Dirrová | 8.1.2020
Avatar autora Lenka Železná | 6.1.2020
Náramky jsou moc krásné a skutečnost odpovídá fotkám. Ještě jsem si objednala i přívěsky na klíče a jsou moc krásné.Můžu jen ajen vřele doporučit. Rychlé dodání a krásně provedené stránky.
JB Avatar autora Jana Bubeníková | 6.1.2020
Krásné náramky, krásně zpracované stránky. Fotky odpovídají skutečnosti. Rychlost dodání i v předvánočním čase. Určitě si ještě něco objednám. Velká spokjojenost
MM Avatar autora MARTINA Mandelíčková | 4.1.2020
Moc krásné náramky, skvělý přístup, ráda se sem vrátím a znovu si udělám radost! :-)
ZC Avatar autora Zuzana Chládková | 3.1.2020
Krásný náramek, rychlé dodání, vřele doporučuji.
MK Avatar autora Michaela Kolocová | 3.1.2020
Maximální spokojenost po všech stránkách....mohu jen doporučit.
Nahoru
730 položek celkem
Vyberte si z naší nabídky

ProduktyO násKontaktČasté dotazyHodnocení obchoduVýroba na přáníDrahé kamenyObchodní podmínky a GDPR